ORHIDEEA - UN ADEVĂRAT BASM ORIENTAL!

O mare varietate de flori poate fi folosită pentru a crea un buchet frumos. Dar compoziția pe bază de orhidee va fi cu adevărat rafinată și fermecătoare. Nu există nicio floare mai delicată și mai nobilă care să se poată compara cu această plantă exotică, cu excepția poate unui trandafir. Buchete din orhidee, create de mâinile florarilor experimentați ai companiei Didi Flori, se disting mereu printr-un joc unic de culori, tonuri delicate, capabile să capteze inima oricărei femei.

În cultura țărilor europene, această orhidee floare este considerată un simbol al excelenței. Se înțelege acest lucru de la prima vedere, frunze unice, crenguța sa uimitoare cu mulți muguri deschiși, diverse forme, cuceresc prin grația și frumusețea sa. Înainte de a cumpara orhidee, merită să cunoaștem mai multe despre varietatea de culori, tipurile acestor plante unice care au venit la noi din Orientul misterios și exotic. Multe legende sunt asociate cu această floare, dându-i proprietăți magice, vindecătoare.

În funcție de culoare, buchete din orhidee pot fi înzestrate cu semnificații diferite, ceea ce vă permite să subliniați sinceritatea intențiilor și dorințelor. Floarea albă personifică puritatea, sublimitatea, înțelepciunea. Acesta este un cadou grozav care poate fi oferit unei persoane dragi pentru a-ți exprima respectul și atitudinea bună. Galbenul este un simbol al prieteniei, speranței, al noilor începuturi. Compoziția în astfel de nuanțe este potrivită ca un cadou unui prieten apropiat. Un buchet de orhidee în tonuri de albastru este un simbol al unicității, loialității, nobleței. Vă permite să exprimați spiritualitatea. Aceasta este o opțiune exclusivă, cu un farmec și o eleganță aparte. Dacă doriți să impresionați, nu ezitați să alegeți acest model. Catalogul de orhidei oferă multe compoziții diferite în roz. Ele simbolizează bucuria, fericirea, inocența, puritatea, tandrețea. Sunt prezentate femeilor îndrăgite pentru a face o surpriză plăcută. 

Puteți comanda orhidee online în orice moment. Iar pe lângă buchete de flori cu orhidee, aveți posibilitatea de a alege și diverse cosuri cadou sau pentru iubitorii de vitamine - cosuri cu fructe cadou. Vă garantăm căci comanda va fi livrată fără întârziere, la ora specificată! Vă așteptăm să impresionăm împreună oamenii dragi sufletului! 

? TOP 5 Compozitiile din Orhideele in Piatra Neamt

✨ Cosul"O zi de vara" - de la 486 RON

✨ Compozitie"Atingere blanda" - de la 364 RON

✨ Buchet de orhidee albe – de la 170 RON

✨ Buchet din orhidee, trandafiri si crizanteme – 158 RON

✨ Buchet"Amintiri placute" – de la 240 RON

? Ce simbolizeaza Orhidea din online magazin cu flori DidiFlori in Piatra Neamt ?

Daca tu omite la literatura stiintelnic, se pare ca aceasta muguri este un ambasador al categorie orgideei, fi al cuiva rangul de monocotiledoane si exemplarul de sparanghel. 
De act, traducerea numelui florii din greaca secular nu este, de deopotrivi, senin —"orchis" inseamna"ou", asa ca era numita din motiv bulbilor cilcular. Dar in latinesc," orhideea"suna lat mai elegant —"a coborat de la Creatorul". 
Sigur, amandoi nume au drept de a se gasi, dar ceea ce insemna orhideea in latina acest fapta nu este nici mai larg, nici mai oleaca, dar"cea mai distins desavarsire" - nu se zice deloc cu un simplu"ou".

? Ce insemna culoarea unei orhidee intr-un buchet din Piatra Neamt ?

? Orhidee alb reprezenta al opirivitatea, ii ajuta pe oameni sa simta in fel clar castigariile si cauzile individuala vorbe si afacere. In plus, o muguri alba este reunit cu gandurile precum nevinovatie, anodin si receptivitatea. 
? Orhidee roz - idealu sau este de a umple viata unei oameni cu minunatie, pofturi si de a pierde de tot variatie de complicatie si suparari. 
? Orhidee albastru si albastru-specii rare de orhidee, dobandite litere prin selectionare cultivatorilor de flori olandezi si americani, sunt incarnarei masticismul si medetatiei. 
? Orhidee mov simbolizeaza al indumnezeirii, pretuirei si veneratiei.

? Care sint pret la livrarea buchete de Orhidee in Piatra Neamt ?

Livrare la compoziitiile cu Orhidee in Piatra Neamt la pret - 30 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Piatra Neamt