flower
23
de persoane
deja au comandat acest buket
Principala Plante verzi Iarba ornamentalaMiscanthus sinensis 'Purple Fall'
Descriere
Recenzii

Chinezesc Miscanthus Purple Fall (Miscanthus sinensis „Purple Fall”) este o frumoasa cereala decorativa pentru innobilarea zonelor insorite de pe site.

Este o planta perena erbacee, cu o frumoasa coroana luxurianta de pana la 120 cm inaltime. Placa lunga a frunzei este de 1,5 cm latime si are o banda verticala centrala usoara pana la intreaga sa lungime. Planta are o caracteristica originala in toamna, pentru a schimba culoarea verde stralucitor a frunzelor in nuante nobile de sfecla-carmin. La sfarsitul verii, pe pedunculii erecti apar inflorescente mari pufoase. isi pastreaza efectul decorativ chiar si iarna. Sistemul radacina al miscanthusului chinez este superficial. Vegetatia plantei incepe la sfarsitul primaverii. Odata cu aparitia zilelor stabile, calde si insorite, miscanthusul creste foarte puternic frunzele si lastarii puternici care ajuta la pastrarea formei tufisului. Iarba creste intr-o perdea ingrijita, crescand treptat in diametru simetric. Nu agresiv.

Ce gradina de vara este fara cereale? Datorita particularitatii sale de a schimba radical culoarea frunzelor, miscanthusul chinezesc Purple Fall va face orice peisaj interesant peisajul insotitor, salvie si muscate. Marimea sic a unei plante adulte va permite sa o faceti un decor cu drepturi depline in mijlocul gazonului ca tenie. Poate fi folosit si ca gard viu.

Miscanthus sinensis 'Purple Fall' in Piatra Neamt

( 0 )
1. Alegeti marimea:
Standart
+ 35 RON
Modificati parametrii
2. Selectati judet si data/interval orar pentru livrare:
35 RON
timpul
100% Cumparaturi Sigure
icon-check
Rambursare completa daca nu ati primit produsul
icon-check
Rambursarea platii in caz de necoincidenta a descrierii

Plantă miscanthus sinensis 'purple fall'este un cadou perfect pentru celor dragi si poate fi livrat la Piatra Neamt in Romania.|Căutați un cadou pentru sarbatoare pentru celor scumpi?

Fiecare detaliu este relevant în proiectarea designului casei. Procura miscanthus sinensis 'purple fall'cu livrare la Piatra Neamt - este o modalitate foarte bună de a anima ușor și rapid mediul și de a face atmosfera fantastica pentru viață. Floarea de uz casnic miscanthus sinensis 'purple fall'crește în pământ într-un ghiveci. Există multe plante, și ele diferă nu numai în ceea ce privește aspectul și culoarea, ci și în condițiile necesare pentru cultivare. Fiecare Plantă în ghiveci are cerințe specifice pentru cultivare și îngrijire.

În plus față de recursul său estetic, planta are o serie de alte avantaje:

  • ? Purifică aerul prin absorbția dioxidului de carbon și îl umple cu oxigen;
  • ? Umidificați aerul în mod natural;
  • ? Îndepărtați compușii dăunători din aer, făcându-l mai aerisit;
  • ? Au un impact pozitiv asupra sănătății umane.

Cumpara miscanthus sinensis 'purple fall'cu livrare la Piatra Neamt pentru școală sau grădiniță, magazin sau orice alt loc cu o mulțime mare de oameni.

Daca vreti sa adaugati ceva, căutați în următoarele categorii:

Managerii noștri vă vor ajuta să comandați și să livrați. Alegeți orice metodă de plată. Pe site-ul nostru cele mai originale flori în ghivece! Alegeti cu ușurință buchete perfecte, cadouri, accesorii și alte detalii pe paginile Didiflori.

Va transmitem o notificare SMS la livrare si poza reala a buchet
Va transmitem o notificare SMS la livrare si poza reala a buchet
Livrarea in toata Romania, in orice moment al zilei
Livrarea in toata Romania, in orice moment al zilei
Achitare sigura si modalitati comode de plata
Achitare sigura si modalitati comode de plata
Garantam prospetimea buchetului, in caz contrar - il inlocuim
Garantam prospetimea buchetului, in caz contrar - il inlocuim
Miscanthus sinensis 'Purple Fall'in Piatra Neamt Miscanthus sinensis 'Purple Fall'in Piatra Neamt Comandati Miscanthus sinensis 'Purple Fall'cu livrare oriunde in Piatra Neamt, Miscanthus sinensis 'Purple Fall'de la floraria online ❤️DidiFlori❤️ sunt universal ca un cadou minunat pentru gradina ta✨ 35 0 0
A comanda
iv>