flower
23
de persoane
deja au comandat acest buket
Descriere
Recenzii

Festucagautieri scoparia este o planta perena, vesnic verde, cu frunze verzi si gratioase. Padurea formeaza mai multe paduri de perna de 10-15 cm inaltime, impreuna cu spiculete, care arata foarte decorativ intr-o compozitie de culoare pe prim-plan ca inlocuitor pentru o peluza. Perioada optima de plantare este toamna devreme sau primavara. Infloreste in iunie. Semintele sunt gata in iulie. In timpul infloririi, devine mai raspandit. Creste bine in plin soare, dar poate tolera si umbra partiala usoara. Iubeste solul umed, usor si fertil. Caracteristicile plantei sunt vesnic verzi, dar frunzele se pot stinge dupa o iarna geroasa. in acest caz, se recomanda taierea lor la inceputul primaverii. Apoi vor creste repede, pe masura ce incep sa creasca pe vreme rece. Reface efectul decorativ foarte repede. Utilizarea designului este utilizata pentru a crea paturi de flori de covor. Arata spectaculos in rockeries si gradini rock.

Festuca gautieri (scoparia) in Piatra Neamt

( 0 )
1. Alegeti marimea:
Standart
+ 18 RON
Modificati parametrii
2. Selectati judet si data/interval orar pentru livrare:
18 RON
timpul
100% Cumparaturi Sigure
icon-check
Rambursare completa daca nu ati primit produsul
icon-check
Rambursarea platii in caz de necoincidenta a descrierii

Plantă festuca gautieri (scoparia) este un cadou perfect pentru celor iubiti si poate fi livrat la Piatra Neamt in Romania.|Căutați un cadou pentru o zi speciala pentru celor îndrăgiti?

Fiecare detaliu este relevant în proiectarea ineriorului cladirei. Cumpara festuca gautieri (scoparia) cu livrare la Piatra Neamt - este o modalitate foarte bună de a anima ușor și rapid mediul și de a face atmosfera buna pentru viață. Floare în ghiveci festuca gautieri (scoparia) crește în pământ într-un ghiveci. Există multe plante, și ele diferă nu numai în ceea ce privește aspectul și culoarea, ci și în condițiile necesare pentru cultivare. Fiecare Floare în ghiveci are cerințe specifice pentru cultivare și îngrijire.

În plus față de recursul său estetic, planta are o serie de alte avantaje:

  • ? Purifică aerul prin absorbția dioxidului de carbon și îl umple cu oxigen;
  • ? Umidificați aerul în mod natural;
  • ? Îndepărtați compușii dăunători din aer, făcându-l mai aerisit;
  • ? Au un impact pozitiv asupra sănătății umane.

comanda festuca gautieri (scoparia) cu livrare la Piatra Neamt pentru magazin, școală sau grădiniță sau orice alt loc cu o mulțime mare de oameni.

Vreti sa adaugati ceva?

Managerii noștri vă vor ajuta să comandați și să livrați. Alegeți orice metodă de plată. Pe site-ul nostru cele mai originale flori în ghivece! Alegeti cu ușurință buchete perfecte, cadouri, accesorii și alte detalii pe paginile Didiflori.

Va transmitem o notificare SMS la livrare si poza reala a buchet
Va transmitem o notificare SMS la livrare si poza reala a buchet
Livrarea in toata Romania, in orice moment al zilei
Livrarea in toata Romania, in orice moment al zilei
Achitare sigura si modalitati comode de plata
Achitare sigura si modalitati comode de plata
Garantam prospetimea buchetului, in caz contrar - il inlocuim
Garantam prospetimea buchetului, in caz contrar - il inlocuim
Festuca gautieri (scoparia) in Piatra Neamt Festuca gautieri (scoparia) in Piatra Neamt Comandati Festuca gautieri (scoparia) cu livrare oriunde in Piatra Neamt, Festuca gautieri (scoparia) de la floraria online ❤️DidiFlori❤️ sunt universal ca un cadou minunat pentru gradina ta✨ 18 0 0
A comanda
iv>