flower
23
de persoane
deja au comandat acest buket
Descriere
Recenzii

Sedge Ice Dance este o tufa de iarba perena semi-vesnic verde. La fel ca Forma de bronz, aceasta este o alegere excelenta daca doriti sa adaugati accente sofisticate in gradina dvs. sau sa va decorati casa cu un rasad original intr-o jardiniera. Ice Dance este un tufis compact. Soiul se mai numeste si rogoz japonez. Inceputul perfect pentru a colecta ierburi din intreaga lume in gradina ta. Admirati si inspirati-va.

Cum arata si creste caruciorul japonez „Ice Dance”:Caruciorul Ice Dance are frunze stralucitoare curbate stralucitoare de culoare verde inchis, cu un chenar luminos stralucitor. La sfarsitul primaverii, spicele maronii apar pe tulpini subtiri. Poate creste pana la 30 cm inaltime si 45 cm latime.

Carex morrowii 'Ice Dance' in Piatra Neamt

( 0 )
1. Alegeti marimea:
Standart
+ 25 RON
Modificati parametrii
2. Selectati judet si data/interval orar pentru livrare:
25 RON
timpul
100% Cumparaturi Sigure
icon-check
Rambursare completa daca nu ati primit produsul
icon-check
Rambursarea platii in caz de necoincidenta a descrierii

Plantă carex morrowii 'ice dance'este un cadou perfect pentru celor dragi si poate fi livrat la Piatra Neamt in Romania.|Căutați un cadou pentru o ocazie pentru celor dragi?

Fiecare detaliu este relevant în proiectarea ineriorului casei. Procura carex morrowii 'ice dance'cu livrare la Piatra Neamt - este o modalitate foarte bună de a anima ușor și rapid mediul și de a face atmosfera fantastica pentru viață. Plantă de uz casnic carex morrowii 'ice dance'crește în pământ într-un ghiveci. Există multe plante, și ele diferă nu numai în ceea ce privește aspectul și culoarea, ci și în condițiile necesare pentru cultivare. Fiecare Floarea de uz casnic are cerințe specifice pentru cultivare și îngrijire.

În plus față de recursul său estetic, planta are o serie de alte avantaje:

  • ? Purifică aerul prin absorbția dioxidului de carbon și îl umple cu oxigen;
  • ? Umidificați aerul în mod natural;
  • ? Îndepărtați compușii dăunători din aer, făcându-l mai aerisit;
  • ? Au un impact pozitiv asupra sănătății umane.

Cumpara carex morrowii 'ice dance'cu livrare la Piatra Neamt pentru școală sau grădiniță, magazin sau orice alt loc cu o mulțime mare de oameni.

Dacă n-ați găsit ceva, căutați în următoarele categorii:

Managerii noștri vă vor ajuta să comandați și să livrați. Alegeți orice metodă de plată. Pe site-ul nostru cele mai originale flori în ghivece! Alegeti cu ușurință buchete perfecte, cadouri, accesorii și alte detalii pe paginile Didiflori.

Va transmitem o notificare SMS la livrare si poza reala a buchet
Va transmitem o notificare SMS la livrare si poza reala a buchet
Livrarea in toata Romania, in orice moment al zilei
Livrarea in toata Romania, in orice moment al zilei
Achitare sigura si modalitati comode de plata
Achitare sigura si modalitati comode de plata
Garantam prospetimea buchetului, in caz contrar - il inlocuim
Garantam prospetimea buchetului, in caz contrar - il inlocuim
Carex morrowii 'Ice Dance'in Piatra Neamt Carex morrowii 'Ice Dance'in Piatra Neamt Cumpara online Carex morrowii 'Ice Dance'de la floraria online ❤️DidiFlori❤️, Carex morrowii 'Ice Dance'la comanda online cu livrare in Piatra Neamt si oriunde in Romania si pret minunat✨ 25 0 0
A comanda
iv>